Followers

Thursday, May 26, 2011

aksi comel raziq..

comel ke? comel la di mata ummi n abah..hehhe muahhhhh


ni time kitaorg kat tok bali hehehh :)

Saturday, May 21, 2011

raziq terbaru!

agak berusang blog ummi ni dh lama tak update..ermm bukan apa agak sibuk dengan segala mcam..ngan minggu nak exam lagi ..dengan nk siapkan preparation untuk wedding adik ipar lagi.ngan assesment mark student lagi adoiii bertimbun2 keje..seb baik facebook kena block kalo tak lagi sibuk hahahhahaha

raziq dalam stroler kbmall hehe..ni kira outing ngan ummi je..kita berdua sahaja aktiviti di hari ahad

agak lama ummi tak bercerita tentang anak ummi sorang ni..sekarang dh officially dh leh jalan walaupun ada la jatuh.tapi terus bangun..hahaha tak cam sebelum ni..jatuh terus menrangkak lagi kali ni tak..jatuh bangun..dh 2 hari wat aktiviti petang kutip buah n sampah hahahah comot habis..ummi biar je dia jatuh dia bangun dalam erti kata lain ummi nk ajar dia berdikari..tangan comot? baju kotor..? ummi biarkan as long as jangan masukkan sumthing dalam mulut dah la...

last tuesday kan cuti wesak ..so apa lagi for the first time abah ajak kitaorg gi jalan2..horayyyy...tak gi mana pun gi tok bali je hahah makan ikan bakar..tapi walaupun tokbali je ummi tetap bersyukur sbb kami leh spend time together agak susah tauw...ummi keje abha cuti..abah keje ummi cuti adoi..hopefully next sem boss bagi keje ari ahad..huhuh

nk post gambar tapi takelh transfer la plak ish2...nanti la next time ..insyallah dlm masa sibuk2 ni ummi nk lancarkan satu prjek terbaru tungguuuuuu!


tadaaaaaa







last but not least..hehehe NOW WE BECOME A ONE HAPPY FAMILY!..AMINNNN