Followers

Sunday, June 12, 2011

kerja semakin mencabar

bunyinya cam mencabar tul ye..taklah sangat tapi bila kita kerja bidang lain tapi diminta buat bidang lain mungkin itu satu pengalaman yang baru tapi bila syaitan menghasut jadi lah benda lain hahahaha...bukannya apa bila disuruh wat sesuatu task ang baru biar lah satu team..tak kisah lah department yang berbeza kan? kita masing2 ada tugas yabg perlu diselesaikan tapi untuk membantu syarikat apa salahnya kalo sumer pihak berkerjasama dan pihak atasan mengeluarkan arahn yang sangat adil tanpa memilih department..masing2 ada busy n rileksnya ..takleh ckp aku busy ko tak..ko leh merewang kitaorang takleh..disini apa yang pentingtugas sehariannya kita selesai.bukan ke elok begitu..jadi kita pun kerja dalam suasana yang hepi :)..

hari jumaat baru ni ummi, sha n linda kena gi ke gua musang untuk buat marketing bagi college kami..mula2 agak keberatan untuk pergi..yelah jauh tu...dh separuh jalan nk gi ke kl.hehhe tapi bila dh sampai sana quite interesting..dan bila berjumap sesama member dalam kolej yang berbeza ummi rasa bersyukur ngan kerja ummi skrang..:).kat sini bukan nya ummi nk highlight kan apa2..apa yang ummi nk ckp sepanjang perjalanan heheh kanak2/budak2 sibuk menunggu di tepi jalan memegang bendera THE RED WARRIOR..yelah mahu xnya esok sabtu iaitu semalam perlawanan akhir piala FA antara kelantan VS terengganu..sepanjang perjalanan kami tgk gelagat semanagat2 anak jati eklantan yang sanggup berkonvoi ke KL semata2 nk gi tgk bola..semangat sangat2..hahahahah dh rupanya cam kereta berhias dh..heheheh..kul 8 mlm baru sampai kb terus gi amik raziq kat umah ibu..sian anak ummi ..yelah abah takde abah gi kl..

pagi semalam amik abah kat setesen keretapi.hahaha for the first time abah ulang alik kl naik kereta api sbb tiket fully booked..apa yang penting kali ni ummi dpt adiah JAM TANGAN BARU YANG SANGAT CANTIKKKKKKKKKKKKK... TQ ABAH I LUVVVVVVVVVV UUUUUUU----> versi sam saheizy dalam ABP hahahaha...ummi mmg tak minat sangat ngan bola so bila abah tgk bola ummi kemas bilik yg dh cam tokang pecah especially time almari raziq..hahaha penat seh.tukar almari je amik yang kat dapur ..replace besar sikit baju raziq makin bnyak ..makcik2 bnyak bagi hehehe :)..abah petang tu decide suh botakkan rambut raziq sbb tak lebat sangat...so pagi ni ngan rasminya rambut raziq dh botak hahahah ..comel

No comments:

Post a Comment