Followers

Thursday, January 13, 2011

every month cirit birit

every month raziq cirit aduss..kenapa ye..huhuhuhu sian anak ummi..dh lama tak update sbb ummi sgt busy ngan new sem..demam dh kebah cuma cirit lum lagi muntah dh ok..dh tak muntah..semalam kuar mkn dia sgt tidak selesa...nk dukung je ..pergi hospital pun tak nak ngan sape2 habis sumer orang dia tgk dia takut huhuhuh...

suka tidur awal lately ni kul 7 dh tidur adus sbb pengasuh dia ckp siang hari dia tak mau tidur hehehhe..so since 2 mlm tidur dlm buai la tak tidur dalam bilik..gigi still sebatang je.....semalam ummi bagi garlic bread sbb perut raziq besar a.k.a kembung kut..orang ckp garlic leh buang angin..balik je makan dlm keter..put..put kentut ke put2 ke tak sure..yg pasti kuar put2 yg cair n busuk hehehehe letak je atas carseat terus tidur dh basuh bontot terus tidur..terlampau penat agaknya hehehehehehe sian anak ummi.

untuk gmbr lak bulan ni tak update sgt kalu masa 7 months hari2 ummi update gmbr raziq...heheh takde bateri..:) ummi busy prepare new notes for student..ades....baru je nk gemuk sakit balik ish sian anak ummi huhuhu

No comments:

Post a Comment