Followers

Tuesday, January 11, 2011

raziq makin gumuk..heheh

alhamdulillah ummi tak sempat nk update blog lately ni ummi banyak kerja la sayang..nk siapkan filing la nota la preparation n mcm2 facebook pun sekejap2 je masuk tak sempat nk layan..umi dh hantar gmbr raziq kat baby contest baby manja..ahad baru ni pukul 2.00 petang appointment raziq 9 bulan..tak inject pun sbb dh complete cuma kena tunggu injection 1 tahun..ermmm progress alhamdulillah berat makin meningkat.panjang cam biasa meningkat dengan jayanya heheheheh

berat : 7.1 kg
panjang : 70 cm
ukur lilit kepala: 44cm

hari ahad tu raziq kena cirit birit ...since kul 12 mlm lagi kesian anak ummi senang sgt nk kena cirit ish..doktor tanya ada tukar susu ke ...ummi jawab takde pung..agaknya sbb makan nugget kut hehhee..sekarang ummi dh biarkan raziq makan ape2 sbb dia dh besar plus ada gigi...biarla dh dia kurang berat badan ummi nk kontrol plak sian dia..selesema? sentiasa ..ckp kt doktor dh berbotol2 antibiotik tapi tak sembuh..doktor bagi ubatbaru 2,3 hari ni alhamdulillah nampak cam makn ok cuma pagi2 aiyaaa hingus manjang ish sian raziq ye..oklah ummi nk gi breakfast banyak kerja nak siapkan..i luv u sayang..muahhh

No comments:

Post a Comment