Followers

Friday, January 21, 2011

raziq makin nakal :)

heheh setiap hari melihat perkembangan anak ummi ..ummi panjat kesyukuran pada Ilahi kerana kurniakan seorang anak yang sihat dan sempurna di mata ummi..alhamdulillah walaupun raziq mudah diserang selesema seolah2 kekurangan antibodi tp xper sbb raziq tersangat aktif skrang ..hehhe tidur pun lebih teratur ..cuma ummi sentiasa berjaga2 replace susu kat sebelah raziq bila sedar terus dia amik susu n minum..takde lagi istilah kul 2-3.00 pagi kena bangun n dodoikan dia..ermmm gigi still sebatang ..tapi sangat kuat makan
sekarang suka bergurau..bila tok ma nk amik dia tak nak ..nk dukung ngan ummi...pastu senyum2 bila tokma marah ..merajuk dia hulur tangan plak kat tok ma suh dukung ..bila tok ma nk amik pastu dia pusing plak hehehe main2 peek a boo plak..ngan abah pun cam tu gak..sangat rapat nagn abah compare to ummi..skrang kalu nmpak abah..pakai towel pun nk ikut gaks..yelah setiap jumaat abah yang jaga..agaknya dia tahu kami sekeluarga betul2 tengah bahagia..jgnlah ada ganguan orang lain lagi huhuhu
suka sangat bergurau..part yang tak tahan suka mengintai dari ce;ah2 katil dia..selalu intai ummi solat subuh..dia bangun lebih awal hehehe nakal tul....suka wat mua hodoh ngeeeeeeeeeee....i luv u ..ummi jrg nk update since sibuk sangat2 ummi ade misi tersendiri dalam kerjaya ummi skrang ..ummi nk berubah n do the best...i luv u..will always luv u .muahhhhh

No comments:

Post a Comment