Followers

Wednesday, April 27, 2011

majlis Raziq's first besday!

ermm actualy first of all saya betul2 nk minta maaf pada kawan2 area kb lah sbb tak jemput..bukan ape majlis ni tak dirancang n plus takde ape2 pun menarik...plan this very lat minute oleh abah raziq...antara masalah awl:
  • tokma takde ..tokma kat kl
  • kewangan
  • masa.
insyallah next year will be better than this one..ok sebenarnya mlm sebelum tu ummi beria nk siapkan kek raziq..walaupun penat bekerja n kema umah since tokma takde.abah tgk je ummi beria mmg terpancar dlm mata abah yang abah tak mampu nk wat majlis ini dengan masalah2 di atas..so ummi pujuk wat kek ni hanyalah janji ummi untuk raziq..tak perlu wat majlis just celebrate 3 je esok mlm (25.4.2011) .so deal..

keesokkannya kul 2.30 petang abah call ckp nak wat sbb makcik raziq belah ummi beria tanya..even tokma pun ckp kesian kat raziq sbb tak wat..so abah decide nk goreng mee je lah..heheh so call cikta suh masak..jadi ummi hnya invite family belah ummi je sbb yelah setakat mee goreng nk panggil ramai pun wat malu je...

so alang2 nk wat nk suh hepi sumer ummi n cik eda gi beli some things such as deco untuk party...balik petang tu cikta ngan masak..abah kemas umah..mama dah bawak kek..cik jam bawak kek..jadilah 3 kek on that day..

Kek dari mama dah.TQ :)

kek dari cik jam.TQ:)

kek ummi :)

goodies bag ni ummi beli masa gi kl konoon nk wat besday party real one..sekali taleh sbb masalah kat atas..so ummi bagi je la kat anak2 buah

so gmabar ummi dh post kat facebook..saya tak invite sape2 pun im sorry..tapi ummi puas hati sumer orang hepi..xpe la kecik janji puas hati..:)




No comments:

Post a Comment