Followers

Wednesday, July 27, 2011

berwajah baru sempena raziq yang semakin manja ngan ummi

heheh tgk kat title bukan main lagi ek..tapi lately ni mmg ummi perasankan sesuatu raziq makin manja ngan ummmi teramatttttttt sangat seh.....lama tak update blog hehehe progress raziq bnyak ketinggalan untuk di update...FACEBOOK dh takde lagi hehehe....kena block so..ni dh cantik blog raziq semangat lak ummi nk update ngeeeeeeee (*__*) hehhehe mengambil masa 2 jam hahah dh rupa takde kerja sedangkan kerja bertimbun..--------> lepaskan tension hari ni adalah sebab kerja sakit hati hahahha padan muka...

basi tak basi jugak la agak cuak bila ummi dh lewat..ingatkan raziq nk dpt adik rupanya tak :)....last week jumaat ntah angin apa yang tersampuk kat abah... dia bawak kitaorang kat pantai hehehhehe sempat lah ummi snap beberapa gambar raziq yang kepeningan tak tahu nk gi mana...
nk upload gmbr dalam facebook takleh so sini jelah lepas gian hahahah

raziq pening tak tahu nk pilih ape hehhe

raziq bucuk

uiks ape la yang dia pikir ntah

ensem?
2nd time kt pantai

No comments:

Post a Comment