Followers

Tuesday, August 10, 2010

raziq oh raziq


ermmm saya rasa dh terlalu lmbt untuk citerkan cam ner nk lahirkan raziq..ermm tapi mmg sakit sgt sampai 19jam.....mana silap ntah..selepas lahir raziq asyik nangis...hari2 dh mcam citer ahmad albab la plak...dh 2,3 org ustaz, bomoh..akhirnya skrang raziq dh ok..walaupun nk tidur kdg2 meragam..tapi kat nursery ok jer skrang ni..tak nangis..tp saya risaukan keadaan dia..

ramai sgt budak2 kecik yang dh leh jalan..aduh..raziq baru 3 bulan...saya risaukan keselamatan dia..ermm ingat nk cari car seat cepat2..n nk discuss ngan husband nk tukar tempat ngasuh ..maybe sampai hujung bulan ni je kut..ermm ingat nk cari tempat yang lebih since sy dpt tawaran kerja yang lebih baik..rezeki anak la tu..so takleh nk jimat..kena bagi yang terbaik untuk raziq ummi.

petang ni nk gi cari car seat untuk raziq..



No comments:

Post a Comment