Followers

Tuesday, November 2, 2010

ermm raziq dh makin besar

mcm biasa raziq skrang dh 6 bulan..ermmm ummi nak wat beberapa perubahan makanan raziq..semalam gi tesco ingat nk beli susu 3 tin terus..seklai frust sgt2 gi sana susu dh habis..pampers dh habis..ishhhh.so terpaksa beli susu tin kecik je..umi beli susu frisolac gold 1 lagi.tetiba hari ni umi kelar terdengar member bagi anak dia step 2..eh ade beza kah? so ummi decide beli susu step 2 2 kotak kat raziq wat stok...ape yang membezakan step 1 dan step 2 ialah nutrisinya..... ade kekurangan dan kelebihan dia..this month ummi cuba beli banyak2 terus..sbb mls nk kuar every week..so pampers maybe cukup sampai 2 minggu kut..

umi beli pampers drypers limited edition..rm 36.90..dia combine pampers n drypantz..saje nk try..ermmm setakat ni raziq belum tunjuk tanda nk merangkak pun..menyusur pun belum..asyik tenyeh muka kat tilam n angkat bontot hehehehe..skrang sangat susah nk pakaikan pampers kat raziq..hehehe sgt agresif..tapi takpe yang penting raziq sehat..agak lama tak berblogging ya..hehehe

ummi raziq agak sibuk dengan nk siapkan soalan mid term lagi ape lagi..setakat ni raziq belum lagi inject 3 month sbb ahad baru ni cuti peristiwa sempena bola kelantan jadi juara..juara pun mcm2 hal..kalah pun mcm2 hal..ish2 pening..sampai petang semalam jem gile jalan sbb nk g tgk piala kat stadium..ish2....

No comments:

Post a Comment