Followers

Wednesday, November 24, 2010

milestones for 6 months

alhamdulillah raziq dh masuk 7 bulan..walaupun raziq mudah kena penyakit tapi tak kronik pun alhamdulillah bersyukur sangat..ramai yang puji raziq ..ensem, cute, cantik, bulu mata lentik n so on alhamdulillah ini adlah anugerah dari allah yang ternilai yang tiada tandingnya..inilah rezeki terbesar yang pernah saya dpt dari NYA setakat ini..bersykur sangat..saya harap biarah perangai n sikap raziq secantik rupanya..ummi sayang sangat2 raziq..seperti nama blog ni u re my sweet sugar little precious from god..alhamdulillah...so jarang sangat ummi update raziq masa 6 monthj ummi busy ..ummi wat blog ni bukanlah untuk membangga2kan kat org..suh org baca n mcm2 tapi tujuan utama ummi nk esok2 bila raziq dh besar raziq baca sumer nya dari raziq lahir sampailah ummi larat nk update aktiviti raziq..ummi kdg2 masa terhad susah nk update ..kalo nk balik umah mmg tak pernah bukak laptop sbb tulah ummi terminate broadband ummi.. kalo ikutkan hati setiap masa n saaat ummi nk rakamkan sumer perihal raziq..:) moment bersama2..i luv u forever..andai ummi takde pun sekurang2 nya raziq leh baca n tahu kisah dia heheheh :)

raziq 6 bulan :
  • raziq dh boleh meniarap..n mengesot
  • raziq dh boleh masukkan puting / botol dalam mulut sendiri..kalo lapar sgt tak yah org lain pegang dia leh pegang sendiri..heheheheh kalo tak jgn harap nk pegang k
  • kurang menangis dan meragam
  • 2 kali kena cirit birit..selesema..
  • 23.11. kena muntah2 n cirit2.
  • dia dh pandai nk ikut orang asal pakai tudung nangis2 suh dukung..hehhehe
  • kalo ummi start kereta cepat je lompat ..kalo dukung hulur tangan kat ummi nk naik kereta
  • suka sangat naik kereta
  • dh pandai main peek and boo
  • parut chicken pop semakin surut
  • rambut dh botak..gunting masa hari raya aidiladha
  • dh boleh jalan depan dan belakang dalam walker.:)
  • dh mula mkn makanan orang dewasa kalo tak pedas n manis..such as pulut kuning ke roti ke biskut
so itu lah yang sedikit sebanyak ummi ingat ye..heheh :)

No comments:

Post a Comment