Followers

Wednesday, February 10, 2010

ape yg kubeli untuk baby kt kl

ermmm ha kt mines..saya gi kat world of cartoon..waaa sukanya..banyak sgt barang pooh..jakun jerk..al maklumlah kelantan bukannya banyak macam kat sana baju baby pooh sikit jer...so saya pun amik kesempatan beli la beberapa barang untuk si baby ku..ermmm ape ye kemeja, jeans, kasut, baby mittens n booties, baju tidur..hehhe sumer pooh gmbr takleh nk upload memory card problem hish geram sungguh..:)so sweet....alangkah best kalo WOC ade kat kelantan

pastu gi kat jusco kat cheras selatan..kt taman tun hussein onn..waa nk cari rocking chair.. alhamdulillah dh dpt ape yang nak..pegi je baby department ..ade satu jer tinggal rocking chair brand fisher price..harga murah compare to internet la kalo dlm website Rm319.00 tapi kat sana Rm289.00..apa lagi call suzie..suzie ckp murah la..lama gak pk..sbb mahal kan yelah bukan kaya sgt pun...ermmm pikir punyer pikir..call hubby..hubby cakap amik jer alang2 datang kl..bukan senang saya nk terlepas kat sana..heheh hubby very busy everyday is working day la katakan..hehhe :)..happy sgt2 hari tu dapat ape yang saya nak..:) hepiiiiiii

No comments:

Post a Comment