Followers

Wednesday, February 10, 2010

tahniah

setelah 2 tahun lebih kawan baik saya suzie ber 'pjj' ngan hubby dia..alhamdulillah finally dia dpt tukar ke kelantan..tahniah..sy plak yg lebih2 sbb dh ade member balik kelantan kalo tak boring sgt2...:) tahniah sekali lagi..kesabaran membawa berkat..setiap orang dh ditentukan rezekinya...


suzie dh dpt ape yg dia nak..diey pun dh dpt cuma rezeki baby belum sampai...takpe diey tunggu sabar belajar dari suzie..sebelum ni diey dpt ape yg dia nak..mcm saya?? ermm alhamdulillah sumer dpt setakat ni..cuma kejer tetap..saya percaya rezeki sy belum sampai lagi..tuhan dh bagi yang terbaik ..macam skrang sy tgh pregnant..insyallah sy deliver bulan 4 ni..doakan sumer selamat..mungkin rezeki saya untuk dapat keje tetap selepas bersalin..semalam pun hubby dh janji selepas bersalin dia akan usahakan dpt keje gomen untuk saya..dia ckp dia nk mintak bantuan bos dia..kalo betul alhamdulillah..kesian kat mak saya..dia inginkan anak dia bekerja di gomen..tp until now tak dpt2 lagi..tapi takpe sy percaya setiap ape yg berlaku ade sbb n musabah dia..skrang sy lebih percaya pade diri sendiri..setiap ape yg berlaku ade rahmatnya..

ermmm oo ye kawan baik sy wahida a.k.a ida kecik pun dh dpt kpli rezeki dia dh sampai...sy belum lagi :)....zana kawan baik saya juga kt ukm..tgh pregnant baru jer mendirikan rumah tangga..alhamdulillah rezeki dia cepat..sumer kawan2 saya di sekeliling saya tengah bergembira..jadi takder sbb untuk saya bersedih kan?? heheh insyallah rezeki akan datang pade saya..janji doa n usaha n jgn putus asa okey :)...

2 comments:

  1. tq ye yang for this special entry..hehehe...akhirnya kesabaran memberi pulangan yg amat manis utk kami skeluarga...nnti2 rzk mg n diey pun akan menyusul jgk...bersabar n dont u ever givup ok my dear....

    ReplyDelete